CrazyNight Polterabend Lydstudie er kendt fra DR & TV2 - Få her den populære bog med ideer til aktiviteter til polterabends, som set på TV helt gratis her!

Sådan bestiller du lydstudie

1. Tjek ledige tider i kalenderen
2. Ring til studiet på 20842083
3. Modtag bekræftelse på email

Torsdag, 20 marts 2008 10:24

Polterabend lydstudie indspil CD hos Crazynight Fremhævet

Skrevet af 
Bedøm dette emne
(3 bedømmelser)

Velkommen til Danmarks sjoveste polterabend lydstudie!

Siden 1996 har vi specialiseret vores lydstudie og vores CD-indspilning i sjove optagelser såsom polterabend, firmaudflugt og Blå Mandag!

Vi ELSKER polterabends!!

I vores lydstudie kan du indspille en CD hvor bruden og gommen synger sammen med gæsterne til jeres polterabend og få det hele filmet på DVD som en sjov musikvideo.

Skal du indspille en sjov CD til Blå Mandag eller på den årlige firmaudflugt, så prøv vores meget sjove melodi grand prix, hvor I synger i konkurrence "mod" hinanden!

Anbefalinger af CrazyNight!

“Jubii jeg skal giftes! Hallo... det var bare en super sjov oplevelse! Ville have lavet det vilde strip men .... er måske nok lidt glad for at vi / jeg skulle SYNGE.... om det var kønt eller ikke... * smil * Tak fordi du tog det hele så sjovt! Tak - Ditte!”

“Hej Kenneth! Tak for en dejlig dag! Det er fedt at der findes sådan nogle steder, som dette, som giver en uforglemmelig dag! Hilsen Helle, Jane, Margit, Henriette, Tove, Ann og Iben!”

“Hejsa! Super god gas med stripper indledningen, du tog totalt røven på mig. Det var super sjovt og vil helt sikkert anbefale dig til andre. Tak for en sjov oplevelse. Kærlig hilsen Søs (bruden) og sikkert også resten af polterabend-holdet.”

“Hejsa!! Tusind tak for en sjov oplevelse, også selvom det var lidt grænseoverskridende at høre sin egen stemme :-) Jeg glæder mig meget til at se mine / vores udfoldelser og ser frem til et evigt minde om en fantastisk dag! Knus fra os alle - Mette (ps. Held og lykke med evt. fremtidige bryllupper)

“Tusind tak for en sjov oplevelse - tror absolut ikke det bliver en fornøjelse for dem der skal høre det :) Du var SUPER til at køre det helt langt ud :) Mvh Lene”

“Gry’s Polterabend - Tænder på et kys & Tine Pingvin styrer!! Tusind tak for en kanon oplevelse! Det var virkelig sjovt! X-faktor here I come. De kærligste hilsner Gry!”

“Kære Kenneth! Tusind tak for en fed oplevelse. Selvom jeg synger af h-til har det altid været min drøm at prøve - og det var SÅ fedt! Selvom jeg snart er gift, vil jeg følge med på jeres hjemmeside. Held og lykke med de mange bryllupper! Henrik & Lone”

“Hej Kenneth :) Tusind tak for en fed oplevelse - hilsen fra Horsens KFUM U14 piger”

“Hej Kenneth. Du er en god skuespiller, må jeg sige. Du tog virkelig røven på mig med den piercing. Jeg åndede lettet op da du sagde det ‘kun’ drejede sig om en CD-indspilning. Måske jeg blev så lettet at jeg ikke rigtig kom i stødet under indspilningen. Det var en hyggelig oplevelse at være hos dig - ha’ det godt fremover. Carsten!”

“Hej Kenneth. Håber ikke du blev alt for oprevet over at jeg var ved at smide tøjet og at du ikke blev skuffet over at du ingen blower fik!! :) Glæder mig til at høre resultatet og alle de søde hilsner fra pigerne. Synes helt sikkert at de næste der står for skud må være Tanja (man bliver jo nødt til at gifte sig når der kommer børn, he he ) og derefter Tina. Hilsen Kinga”

“Hej Kenneth - Tusind tak fordi du ikke første spøgen 100% ud og jeg endte med en Prins Albert! HELT kanon eftermiddag! Hilsen Tommy”

“Hej Kenneth - 1.000 tak for en sjov eftermiddag!! Du tog jo lidt pis på mig, meeen det var jo ikke så slet som jeg troede. Hilsen Tina Weber - ps. Tror ikke jeg er den nye Britney Spears!”

“Kære Kenneth - SUPER SJOVT at være sangstjerne for en stund. Nogle dejlige, søde veninder jeg har. Kys, kram og klask fra Tanja!”

“Hej! Tak for en super start på en polterabend, dog lidt pinligt til tider. Specielt når sangeren bliver taget på sengen en meget dårlig dag og så uden opvarmning. 1.000 hilsner fra bruden, Sabrina Svømmeholm”

“Hejsa! Mange tak for en GENIAL oplevelse. Det var første gang nogen fik mig til at holde kæft SÅ hurtigt! Det var synge var trods alt bedre end at strippe! Endnu en gang tak!! Rikke!”

“Hej Kenneth - Super fed oplevelse, fik taget røven på en meget naiv brud :-) Kommer helt sikkert snart igen! Kh. Bruden Mette!”

“Hej Kenneth! Mange tak for din tålmodighed, tror jeg ville have været bedre til stangdans end til at synge :) Men synes det var VILDT sjovt, især musestemmerne!! Knus fra Yvonne. Ps. Forresten håber jeg I får en masse fantastiske bryllupper - glæder mig til at høre om den kinesiske mur!”

Læst 204780 gange Senest ændret Lørdag, 19 maj 2012 12:02
admin

Siden 1996 har jeg taget imod polterabends i mit lydstudie og du kan være 100% sikker på at det "klapper" når I er her - det er supersjovt, noget alle kan være med til og så er det bare et fantastisk minde at have både en CD og en video/DVD fra studiet til bryllupsfesten og minderne :) Vi ses!